Verhuizen in de omgeving van Stiens


Verhuizen in Stiens of de directe omgeving gaat vlot met Sijbesma Verhuizingen. Wij leveren werk op maat voor bedrijven en particulieren. Stipt, veilig en precies: met Sijbesma Verhuizingen weet je altijd waar je aan toe bent. Wij zijn gevestigd in Harlingen, maar zijn ook actief in Leeuwarden en de regio eromheen.

Bedrijfsverhuizingen

Verandert je onderneming van locatie, dan is dat best een grote logistieke operatie. Onze gediplomeerde verhuizers garanderen een vlotte coördinatie met minimaal productieverlies. We verstoren je activiteiten zo min mogelijk. Daarbij verenigen we alle mogelijke specialisaties onder 1 dak: van meubelmonteurs tot telematica experts.

Particuliere verhuizingen

Elke inboedel is anders en daarom vraagt elke situatie om een andere aanpak. Wij leveren maatwerk tijdens elke verhuizing. In onze zoektocht naar de juiste werkwijze voor jouw verhuizing putten we uit onze jarenlange ervaring. Het centrale aanspreekpunt van ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Hulp bij monteren of demonteren door een handyman is daardoor zo geregeld.

Uitzonderlijke verhuizingen

Sommige verhuizingen zijn nog bijzonderder dan anderen. Gelukkig kunnen wij je ook in bijzondere gevallen helpen. Wil je een brandkast of piano verhuizen, dan heeft Sijbesma Verhuizingen de juiste kennis en specialisatie in huis. Zoek je de Waddeneilanden van onze Friese regio op, dan leiden wij je overzeese tocht in goede banen.

Opslag

Niet alleen als je wilt verhuizen, maar ook als je een opslagplek zoekt kunnen wij je helpen. Zit je inboedel even zonder onderdak of verblijf je langere tijd in het buitenland? In onze opslagcontainers kun je jouw spullen veilig opslaan. We garanderen een optimale bewaaromgeving met een goed klimaat en zorgen uiteraard voor beveiliging tegen brand en inbraak.

Jouw verhuisbedrijf in de omgeving van Stiens

Sijbesma Verhuizingen helpt u graag bij uw verhuizing. Vul hier ons contactformulier in en nodig onze verhuisadviseur uit. Je kunt rekenen op gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen zetten we jouw spullen op hun nieuwe plek.