Deskundig verhuisbedrijf nabij Drachten


Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u graag dat de verhuizing soepel verloopt? Of verhuist uw bedrijf naar een andere locatie en wilt u zo min mogelijk productiviteitsverlies? Neem dan contact op met deskundig verhuisbedrijf Sijbesma Verhuizingen uit Leeuwarden. Wij helpen u graag in regio Friesland, Drachten, Stiens en de Waddeneilanden!

 

Een deskundig verhuisbedrijf nabij Drachten

Al meer dan 75 jaar is Sijbesma Verhuizingen een deskundig verhuisbedrijf. Door de jarenlange ervaring hebben wij alle kennis en kunde in huis om uw verhuizing goed te laten verlopen. Wij verhuizen gehele inboedels, maar ook speciale voorwerpen als piano’s en brandkasten. Daarnaast werken wij ook voor de overheid en het bedrijfsleven. Onze werknemers denken graag met u mee en zorgen in iedere situatie voor een oplossing op maat.

 

Naast het regelen van verhuizingen bieden wij ook opslag aan. Mocht uw nieuwe huis nog niet klaar zijn, dan is het mogelijk om uw inboedel bij ons op te slaan. De opslag wordt op een constante temperatuur gehouden, zodat uw spullen veilig opgeslagen liggen.

 

Contact met Sijbesma Verhuizingen

Mogen wij uw verhuizing verzorgen of hebt u vragen over verhuizen of opslag? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier. We maken dan een vrijblijvende afspraak om de verhuizing door te spreken. Sijbesma Verhuizingen staat voor u klaar!