Verhuisbedrijf Leeuwarden

Als verhuisbedrijf in de regio Leeuwarden richt Sijbesma Verhuizingen zich met de verhuisservice op zowel particulieren als bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen. Onze expertise op het gebied van bedrijfsverhuizingen en het overbrengen van inboedels van particulieren is bijzonder groot en veelzijdig. Wij zijn dé verhuisspecialist in Friesland en beschikken over flexibele en vakkundige medewerkers. Zo verhuizen wij ook bijzondere stukken die extra aandacht vragen, bijvoorbeeld piano's en brandkasten, met speciaal verhuismateriaal en de grootste zorgvuldigheid van de ene locatie naar de andere. 

Ook voor tijdelijke opslag 

Ons verhuisbedrijf in Leeuwarden biedt niet alleen een verhuisservice aan. U kunt bij ons ook terecht voor tijdelijke opslag van uw inboedel. Dat kan voor een korte periode, maar ook voor een langere tijd. De inboedel wordt op een professionele manier opgeslagen. Bijvoorbeeld in een opslagcontainer of in een speciaal daarvoor bestemde opslagruimte. Tijdelijke opslag biedt uitkomst in allerlei situaties, zoals bij een verhuizing naar het buitenland of als u een nieuwbouwwoning gaat betrekken die nog niet klaar is en u het oude huis al uit bent. 

Sijbesma is overigens een tak van Frieslandverhuizingen.nl en is aangesloten bij de organisatie Erkende Verhuizers. Dat geeft u de zekerheid ten aanzien van de professionaliteit en kwaliteit van de verhuisservice. Onze verhuizers zijn gediplomeerd en het team van medewerkers bestaat tevens uit meubelmonteurs, art handlers, handyman's en telematica verhuizers. Wij zorgen ervoor dat u kunt verhuizen zonder zorgen. 

Afspraak met verhuisadviseur 

U kunt altijd rekenen op de deskundigheid van ons verhuisbedrijf in Leeuwarden. Onze verhuisadviseur komt graag bij u lang om uw wensen en eisen met betrekking tot het verhuizen te bespreken. Op deze manier is er sprake van een efficiënte werkwijze op basis waarvan wij u een passende verhuisofferte doen toekomen. Wilt u meer informatie? Of meteen een afspraak maken? Wij zijn te bereiken op 0517-412923. U kunt ook het contactformulier invullen.